2014 Dayton Contest University "CTU" - COURSE OUTLINE - 7:00 AM to 5:00 PM

7:00 ALL SALON A & B – Student Registration and Contest Buffet Breakfast – ALL - 60 minutes 8:00 ALL SALON A & B – Welcome to CTU 2014 – K3LR – ALL - 10 minutes

8:10 ALL SALON A & B - Let's Do This Right - Radio Sport Contesting - K5ZD - ALL 40 minutes

9:00 CONTEST TOPIC SESSION #1 - attend ONE of 4 sessions - 60 minutes

SALON A - The Best Hints to Becoming a Better Contester - N0AX

SALON B - High Performance Low Band Receive Arrays - W3LPL

SALON C/D - The DX Cluster, CW Skimmers & The Reverse Beacon Network - N6TV

HARDING - 2014 VHF Contesting - W5ZN

10:00 ALL - *CONTEST SNACK* - 15 minutes

10:15 CONTEST TOPIC SESSION #2 - attend ONE of 4 sessions - 60 minutes

SALON A – Let's Learn More About The CQ Contest Program – K5ZD

SALON B - HF Propagation - What to Look for in 2014/2015 - W3LPL

SALON C/D - How Well Do You Know Your Feedlines? - VE3EJ

HARDING – The Essentials of RTTY Contesting - W0YK

11:20 CONTEST TOPIC SESSION #3 - attend ONE of 4 sessions - 55 minutes

SALON A - Contest Tips for Little Pistol Contesters - K2YWE

SALON B – Multi Operator Contesting – Field Day and More – W3LPL

SALON C/D - New Contesting Advantage - Waterfall Displays - N6TV

HARDING - Advanced RTTY Contesting - W0YK

12:15 ALL SALON A & B - *CONTEST LUNCH* - ALL - 35 minutes

12:50 ALL SALON A & B – 2014 Eye Ball Sprint Contest "**LIVE**" - K1DG – ALL - 10 minutes 1:00 ALL SALON A & B – Here is How to Have FUN WRTC2014 – K1DG – ALL - 15 minutes 1:15 ALL SALON A & B – Radio Contesting's Future – K3LR – ALL - 20 minutes

*1:45 CONTEST TOPIC SESSION by REQUEST to RERUN - 50 minutes

*SALON A - As determined by *vote 1

SALON B – As determined by *vote 2

*SALON C/D - As determined by *vote 3

*HARDING - As determined by *vote 4

2:40 CONTEST OPEN DISCUSSION Q&A GROUPS Attend ONE of 4 sessions - 30 minutes

SALON A - Getting Started - Little Pistol Discussion Q&A - K2YWE

SALON B - Low Band Receive Antenna Discussion Q&A - W3LPL

SALON C/D - CW Skimmer, Waterfall, RBN and Contest Computers Q&A - N6TV

HARDING - VHF Contesting Discussion Q&A - W5ZN

3:15 CONTEST OPEN DISCUSSION Q&A GROUPS Attend ONE of 4 sessions - 30 minutes

SALON A – Which Radio is Best for My Station? Q&A – NC0B

SALON B - Best Way to Maintain Towers, Coax and Antennas Q&A - W3LPL & VE3EJ

SALON C/D - Station Design Discussion Q&A - K1DG and K5ZD

HARDING - RTTY Contest Discussion Q&A - W0YK

3:45 ALL - *CONTEST SNACK* - 15 minutes

4:00 ALL SALON A & B – 2014 Contest Radio Performance - NC0B – ALL - 50 minutes 4:50 ALL SALON A & B – 2014 CTU Survey, K1DG Eye Ball Winner – K3LR – ALL - 10 minutes

* 1:45 PM CONTEST SESSION by REQUEST vote to RERUN

CTU students will vote for 4 topics/classes that they missed and would like to have presented again – the top 4 WANTED by vote - will RERUN in this time slot